Sommerfest planlægning gjort let

Sommermånederne er den perfekte tid til at samle venner og familie til en festlig udendørs fest. Uanset om du er vært for en grillfest, et poolparty eller bare en sammenkomst i parken, vil lidt planlægning på forhånd være med til at sikre, at din begivenhed bliver en succes. I dette blogindlæg deler vi nogle tips til, hvordan du planlægger og gennemfører den perfekte sommerfest.

En af de første ting, du skal gøre, når du planlægger din sommerfest, er at vælge et tema. Hvis du indsnævrer dit fokus, bliver det nemmere at planlægge alle andre aspekter af arrangementet, lige fra mad- og drikkevaremenuen til indretningen og aktiviteterne. Nogle af de populære sommerfesttemaer er tropisk luau, safari/jungle, poolparty, strandfest, 4. juli og Amerikas fødselsdag.

Ingen fest er komplet uden lækker mad og drikkevarer! Når det drejer sig om sommerfester, er fingerfood og buffetform normalt bedst, så gæsterne kan spise, som de vil. Hvis du planlægger en grillfest, skal du sørge for at have masser af hamburgere, hotdogs, kylling og vegetabilske burgere på lager. Og glem ikke siderne! Kartoffelsalat, coleslaw, baked beans, chips og dip er alle sommerens faste ingredienser. Hvad angår drikkevarer, skal du sørge for sodavand, juice, vandflasker og masser af is. Hvis du serverer alkohol, skal du også sørge for at have alkoholfrie alternativer til rådighed.

Når du har besluttet dig for et tema for din fest, er det tid til at begynde at dekorere! Du kan finde alle mulige flotte temaindretningsartikler i din lokale festforretning eller online. Hvis du har lyst til at være kreativ, kan du også selv lave nogle af dekorationerne. Streamers, balloner, bannere, konfetti – der er ingen grænser, når det gælder om at give dit arrangement noget visuelt flair. Sørg bare for ikke at gå for vidt – du vil gerne have, at dine gæster skal kunne bevæge sig frit rundt og hygge sig uden at blive forstyrret af overskydende dekorationsgenstande.

Vil du holde sommerfest, så Se mere her.