De glaslister skal ikke undviges

Du kan sådan set med mindre god grund godt vente lidt med at sætte lister op indenfor, hvor det drejer sig om lister til vægge, der befinder sig mellem to rum i huset og altså ikke vender ud mod en yderside af huset.
Selv hvis der er tale om sådan et område, så kan muren være isoleret godt nok til, at det ikke blæser ind under den, og derfor ender det egentlig bare med at være et skøn, om man gider at have de lister ved væggene eller ej.
For mange handler det om, at man egentlig gerne vil gøre det, men man får ikke gjort det i forlængelse af det arbejde, som man ellers allerede var ved at udføre derhjemme, eller man forsøger at bilde sig selv ind, at man godt kan undvære det, for så kan man trods alt spare de penge væk.
Det er dog lidt en anden sag med de glaslister, for dem bør man virkelig ikke spare væk.

Du kan ikke undlade de glaslister

Et vindue er jo til at kigge igennem, så du kan nok regne ud, at vinduet ikke er så tykt som en væg, og når man derfor sætter glaslister op ved de her vinduer, så hjælper de blandt andet til at sørge for, at det ikke blæser så meget ind, som det ellers ville gøre.
Dette er ikke tilfældet i alle situationer, men det kan komme på tale i mange andre sammenhænge; men uanset hvad er det ikke noget, som man bør droppe at sætte op.
En anden god grund er jo, at siden man kan bruge lang tid på at kigge ud af et vindue, og at ens blik hurtigt fæstner sig til et vindue, så vil man bemærke, om der er sat lister op eller ej.
Om man kender til glaslister i forvejen eller ej, så vil man nok hurtigt bemærke, når de ikke er der.
Det er lidt ligesom, at man måske ikke ved, hvordan elektricitet virker, og man ser det sjældent fysisk, men man bemærker, når det er væk.
Derfor skal man sørge for, at man altid har de mest optimale glaslister sat op.