Vælg kvalitets mandskabsvogne til byggepladsen.

Når man arbejder på en byggeplads er det vigtigt, der er rum og plads til de medarbejdere der skal være der.
Her skal der være de rigtige faciliteter, når der er pauser og frokost i løbet af dagen. Med mandskabsvogne er man sikret de rette vilkår til medarbejderne, hvor der er et sted at gå på toilet, slappe af eller spise frokosten.
Her er et varieret udvalg af mandskabsvogn, og dermed må man lige kigge efter de rigtige mandskabsvogne
Det er jo forskelligt hvilken slags størrelse man ønsker af mandskabsvogne og hvordan indretningen skal være.
Tag gerne et kig på www.scanvogn.dk og se det fine galleri med billederne fra de forskellige mandskabsvogne.

I juli 2021 kom der nye regler for selve indretningen af mandskabsvogne. Nu skulle bad og toilet ikke længere være i samme rum men være adskilt. Dette har gjort det mere behageligt at tage bad, fordi man så kan have lidt mere privatliv end førhen. Ligeledes er det også et krav, at der bliver installeret tørreskab, så man på en ordentlig måde kan få tørret sit tøj.
Når man vælger mandskabsvogn er det nu muligt at få en vogn med separat indgang til toilettet. Dette er især rart, når der er flere personer der skal deles om et toilet.

Hvad er mandskabsvognens kendetegn?

Mandskabsvognene er af høj kvalitet og kendetegnes ved et slidstærkt gulv, robust konstruktion, ridsefri overflader samt helstøbt buet tag. Dermed er der tænkt på både helheden og i særdeleshed de enkelte detaljer ved selve mandskabsvognen.
Der følges altid med i nyeste trends og ønsker i forhold til mandskabsvogne. Derfor er det altid vigtigt med feedback fra kunderne, så man får en fornemmelse for om alt er som det skal være, og om noget kunne være anderledes i mandskabsvognen.
Hvis man har specielle ønsker er dette ligeledes relevant at nævne, når der tages kontakt til www.scanvogn.dk
Lej mandskabsvognen i dag og vær klar til arbejdet på byggepladsen