My Teddy Original alle børns eje

Alle børn bør have eller bør have haft en af disse vidunderlige nusseklude fra myteddyoriginal.dk – hvorfor så det? Fordi min oplevelse af det, er at de knytter sig meget til dette overgangsobjekt, så det næsten bliver en del af dem selv gennem de mange første år. Heldigvis er de også lavet af en super god kvalitet der kan holde i mange år og tåle en masse vasketure uden at miste farve eller facon. Jeg havde engang en af mine børnebørn med ude og rejse, vi glemte nussekluden på skibet – og i bussen hjem, begyndte han at græde – han havde glemt sin nusseklud – af tidligere erfaringer, havde jeg lært, at man ikke bare kan købe en ny, for den lugter anderledes (også selvom den er vasket).

Security-blankets eller nusseklud

Jeg har altid valgt nusseklud, for den fylder ikke så meget at have med. Heldigvis fik vi mit barnebarns nusseklud igen efter 14 dage, og at se den lykke i hans øjne, da han fik sin elskede nusseklud tilbage, kan ikke beskrives, men der var en der var glad. Det fortæller hvor meget disse nusseklude fra My Teddy Original betyder for dem der får dem. Og det eksempel jeg lige har skrevet om, dem har jeg mange flere af, som gør at det er og bliver min foretrukne gave til alle de nyfødte der skal have en gave af mig. Selv hos de større børn, kan man finde dem i sengen, børnene nænner ikke at smide dem ud – de bliver gemt længe.