Har Odense Plakatshop den plakat, som man leder efter?

Man har brugt lang tid for ikke at sige snart år på at lede efter den plakat, som man har eftersøgt længe.
Det er ikke sådan en plakat, som der bliver produceret længere, så det gør det endnu sværere at opdrive den, og du leder trods alt efter den oprindelige og den originale, så det fungerer heller ikke med et genoptryk.
Der blev dog lavet en del af den serie, som du leder efter et eksemplar af, så der burde være en chance for, at det kan lade sig gøre at finde den.
Man har ledt højt og lavt efter den plakat, og man har nogle gange været tæt på – troede man.
For man fik et varmt spor, men det endte i blinde, eller også var der en anden samler, der var hurtigere ud til at få den end en selv.
Man ved ellers allerede, hvordan det skal se ud, når man indrammer den, og hvor den skal hænge.

Men indtil videre er det stadigvæk bare en drøm at finde den…

Odense Plakatshop kan vise sig at gøre det for en

Man er de på sociale medier konstant for at søge efter den, og men er på de fora, hvor man snakker om sjældne plakater, og man render til alt fra plakatmesser til loppemarkeder for at se, om chancen endelig skulle være med en.
Så en dag er der en, der tipper en om, at det kan være, at man skulle prøve at undersøge plakater odense nærmere for at se, om det kunne være her, man gør lykken.
Selvom det måske ikke blive løsningen, så er der måske nogle her, der kan hjælpe en på vej.
Man skal ikke se det som et nederlag, men at man igen at udvidet ens chancer, og jo flere gange man bliver ved, desto større burde chancerne blive for, at man langt om længe får fat i den sagnomspundne plakat.
Det har kun givet en mere blod på tanden, at man er kommet tættere på at finde den, så nu skal det bare lykkes, koste hvad det koste vil. Det bliver ens store mission i livet at få fingre i den her plakat.