Boligdrømme med Ejendomskreditlån

Om nogen så ved jeg hvor svært det kan være at låne penge, hvis først banken har sagt nej – man mister simpelthen næsten modet og drømmen om egen bolig nogensinde kan gå i opfyldelse. Jeg selv fik et nej fra min bank af, og så begyndte jeg at søge på nettet hvad der fandtes af andre lånemuligheder, og forhørte mig omkring blandt venner og bekendte, om de kendte andre muligheder end banken. Jeg blev rådet til at kigge lidt på ejendomskreditlaan.dk for at se om de kunne hjælpe mig med at få mine boligdrømme til at gå i opfyldelse. Der var selvfølgelig nogle ting jeg skulle have styr på, for jeg var ikke sådan helt inde i alt det der med pantebreve og ejendomskreditlån, men det fik jeg, for der var en meget venlig herre der kunne forklare mig tingene så jeg forstod det.

Ejendomskreditlån i ens friværdi

Jeg fik at vide, at jeg var heldig, da jeg havde en del friværdi i mit nuværende hus, som jeg kunne benytte mig af – så kan jeg jo kun undre mig, hvorfor banken ikke havde fortalt mig det. Pyt, Jeg fik forklaret hvordan tingene hang sammen, og jeg besluttede mig for et pantebrevslån frem for et Ejendomskreditlån. Det jeg så som en fordel var at denne form for finansiering, var at jeg fik en fast rente og at mit lån ikke kunne siges op af kreditor, så længe jeg bare betalte mine terminer. På denne måde blev mit lån også meget gennemskueligt.